Galerija   

KDO SMO?

V športno-plezalnem klubu Andreja Kokalja plezamo že od leta 1993. Smo ena prvih plezalnih šol v Sloveniji, klub smo registrirali leta 2003. Vodja šole je Andrej Kokalj, profesor športne vzgoje, trener športnega plezanja, alpinistični inštruktor in glavni organizator Državnega srednješolskega prvenstva v športnem plezanju.


V našem klubu lahko plezaš za zabavo, spoznaš nove prijatelje, obiščeš nove kraje in nova plezališča, se nam pridružiš na izletih od Črnega Kala do Paklenice ali pa redno, sistematično in trdo treniraš - kot nekateri naši člani, državni prvaki in člani državne reprezentance.
 
Lahko si pridobiš tudi naziv Pripravnik športnega plezanja ali pa si prislužiš petkov žur še s plezalnim treningom pred tem, se pustiš zasvojiti s športom in v zimskih večerih do onemoglosti "napumpaš" svoje podlahti na naših plezalnih stenah. Pri tem ti bomo pomagali izkušeni inštruktorji športnega plezanja in športni plezalci. Če želiš spoznati ta zanimiv šport, te vabimo, da se nam pridružiš.

Za vas skrbi ekipa naših vaditeljev in inštruktorjev športnega plezanja:
Denis, Dana, Peter, Mičo, Urška B., Mirjam, Marko, Miha, Nika, Ema, Enej, Ina, Vid, Karel, Urška M., Tomaž, Julija, Gašper in Luka.Izvajanje programov 
sofinancira MOL