Galerija   

VISOKA STENA ŠKGOBVESTILO: KONEC SEZONE, VRNEMO SE SEPTEMBRA!
Obveščamo vas, da se plezalna sezona na steni ŠKG v Šentvidu zaključi v petek, 31. maja 2019. Stena bo čez poletne mesece zaprta. Vabimo vas, da se nam ponovno pridružite septembra. Z oktobrom se vrnemo tudi z vodenimi vadbami za odrasle. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stena ŠKG je namenjena večernemu samostojnemu plezanju, vodenim vadbam za otroke in odrasle ter tečajem za zaključene skupine po dogovoru. 

Nudimo nabor 45 visokih smeri različnih težavnosti in sočasno uporabo bolder stene v sosednji telovadnici. Člani kluba boste za en obisk odšteli 6 €, vsi ostali pa 7 €. Sezona ŠKG traja od sredine septembra do 31. maja. Čez poletje je stena zaprta.

CENIK: ŠKG visoka in mala bolder stena
LETNA ČLANARINA
10 €
1 OBISK ZA ČLANE KLUBA 6 €
1 OBISK ZA NEČLANE 7 €
1 OBISK + 1 OTROK DO 14 LET, KI PLEZA 10 €
LETNA KARTA ZA CELO SEZONO 290 €
ZAČETNI TEČAJ ŠPORTNEGA PLEZANJA 200 €
VODENA VADBA ZA ODRASLE za 1 semester 220 €
SPLOŠNI IN SPECIALNI MOTORIČNI TESTI ZA ŠP
(po predhodnem dogovoru)
50 €

Vsak obiskovalec ob prvem obisku pri vratarju podpiše pogodbo o uporabi plezalne stene. Pravila za red in varno plezanje na steni ŠKG so dostopna tukaj


VADBE PLEZANJA NA ŠKG:

Prenovljena visoka stena na Škofijski klasični gimnaziji je za obiskovalce na voljo od 15. septembra 2014. Stena ima 20 sidrišč in ponuja pester nabor okoli 45 smeri vseh težavnosti. Idejni vodja projekta je Andrej Kokalj, izvajalec podjetje NUBS d.o.o., izvedbo prenove pa je podprl in financiral Zavod sv. Stanislava. Za samostojno rekreativno plezanje je stena na voljo vsak večer od 18:00 do 21:00. 


KAKO DO STENE ŠKG? 
Stena se nahaja v kompleksu zavoda sv. Stanislava, Štula 23, 1210 LJ Šentvid. Po parkirišču zavoda se peljete naravnost (za gimnazijo se nahaja telovadnica kot ločen objekt, vhod je po stopnicah). Če je zapornica na parkirišču spuščena, vas prosimo, da uporabite obvoz okoli zavoda, levo od glavnega vhoda. 


Info: plezanje.kokalj@gmail.com, 041569530 (Andrej).

Facebook