Galerija   

PLEZALNA STENA ŠKGODPRTO VSAK DAN V TEDNU OD 18:00 DO 21:00
Telovadnica ŠKG, Štula 23, 1210 LJ Šentvid

Stena ŠKG je namenjena večernemu samostojnemu plezanju, vodenim vadbam in tečajem za otroke ter odrasle in vadbam za zaprte skupine po dogovoru. 

Nudimo nabor 45 visokih smeri različnih težavnosti in sočasno uporabo bolder stene v sosednji telovadnici. Člani kluba boste za en obisk odšteli 6 €, vsi ostali pa 7 €. Sezona ŠKG traja od sredine septembra do 31. maja. Čez poletje je stena zaprta.

CENIK: ŠKG visoka in mala bolder stena
LETNA ČLANARINA
10 €
1 OBISK ZA ČLANE KLUBA 6 €
1 OBISK ZA NEČLANE 7 €
1 OBISK + 1 OTROK DO 14 LET, KI PLEZA 10 €
LETNA KARTA ZA CELO SEZONO 290 €
ZAČETNI TEČAJ ŠPORTNEGA PLEZANJA 200 €
VODENA VADBA ZA ODRASLE 1 termin/1 semester 220 €
SPLOŠNI IN SPECIALNI MOTORIČNI TESTI ZA ŠP
(po predhodnem dogovoru)
50 €

Ob prvem obisku v sezoni je potrebno pri vratarju podpisati pogodbo o uporabi plezalne stene. Red v športni dvorani in pravila varnega plezanja si lahko preberete tukaj. Stena ŠKG se nahaja v ločeni telovadnici za gimnazijo: Štula 23, LJ Šentvid.


VADBE PLEZANJA NA ŠKG:

Prenovljena visoka stena na Škofijski klasični gimnaziji je za obiskovalce na voljo od 15. septembra 2014. Stena ima 20 sidrišč in ponuja pester nabor okoli 45 smeri vseh težavnosti. Idejni vodja projekta je Andrej Kokalj, izvajalec podjetje NUBS d.o.o., izvedbo prenove pa je podprl in financiral Zavod Sv. Stanislava. Za rekreativno večerno plezanje je stena na voljo vse dni v tednu od 18h do 21h. 


KAKO DO STENE ŠKG? 
Stena se nahaja v kompleksu zavoda sv. Stanislava v Šentvidu. Po parkirišču se peljete naravnost (na levi strani za gimnazijo se nahaja telovadnica kot ločen objekt, vhod je po stopnicah). Če je zapornica na parkirišču spuščena, vas prosimo, da uporabite obvoz okoli zavoda, levo od glavnega vhoda. 


Info: plezanje.kokalj@gmail.com, 041569530 (Andrej).

Facebook