Galerija   

PLEZALNA STENA ŠKGODPRTO VSAK DAN V TEDNU OD 18.00 DO 21.00
ŠKG, Štula 23, 1210 Ljubljana Šentvid

Stena ŠKG je namenjena rekreativnemu plezanju, vodenim vadbam za otroke in odrasle ter tečajem za zaključene skupine po dogovoru. Stena je za samostojno rekreativno plezanje odprta vsak dan v tednu (tudi med vikendi) med 18.00 in 21.00. Visoka stena ima 20 sidrišč in ponuja nabor okoli 45 smeri različnih težavnosti. Obiskovalcem nudimo tudi sočasno uporabo male bolder stene v sosednji telovadnici. Člani kluba boste za en obisk odšteli 6 €, vsi ostali pa 7 €.

Maksimalno število obiskovalcev za zaključene skupine po dogovoru je 10 (+2 inštruktorja). Potrebna je predhodna najava na plezanje.kokalj@gmail.com. 

Obiskovalce stene ŠKG hkrati naprošamo, da upoštevate dodatne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

PLEZALNA STENA ŠKG
cenik
LETNA ČLANARINA
10 €
OBISK ZA ČLANE KLUBA  6 €
OBISK ZA NEČLANE 7 €
OBISK + 1 OTROK DO 14 LET, KI PLEZA 10 €
LETNA KARTA ZA CELO SEZONO: neomejeno 290 €
VODENA VADBA ŠKG: en termin, en semester 220 €

Ugodnost za člane kluba:
Članska izkaznica Športno-plezalnega kluba Andreja Kokalja in balvanskega centra Balvanija sta prenosljivi. Z našo člansko izkaznico lahko člani kluba plezajo po članskih cenah tudi na Balvaniji (in obratno).

Plezalna sezona traja od sredine septembra do 31. maja. Čez poletje je stena zaprta. Pravila za red in varno plezanje na steni ŠKG so dostopna tukaj


VADBE PLEZANJA NA ŠKG


Telovadnica ŠKG se nahaja v kompleksu Zavoda sv. Stanislava, Štula 23, 1210 LJ Šentvid. Po parkirišču zavoda se peljete naravnost (za gimnazijo se nahaja telovadnica kot ločen objekt, vhod je po stopnicah). Če je zapornica na parkirišču spuščena, vas prosimo, da uporabite obvoz okoli zavoda, levo od glavnega vhoda. Info: plezanje.kokalj@gmail.com, 041 569 530 (A. Kokalj).

Facebook