Galerija   

STENA ŠKG

Na steni ŠKG nudimo vadbe plezanja za predšolske otroke, osnovnošolce in mladino. Vadbe za predšolske otroke in osnovnošolce od 1. do 4. razreda potekajo na mali steni, vadbe za starejše osnovnošolce in mladino pa kombinirano na mali in visoki plezalni steni. Telovadnica ŠKG, Štula 23, 1210 LJ Šentvid.


VADBE ZA OTROKE IN MLADINO NA ŠKG:
SKUPINA ŠUŠTARČKI
Vadbe za učence OŠ Alojzija Šuštarja so razdeljene glede na starostno obdobje in so primerne za začetnike ali izkušene plezalce. Ob vpisu se lahko na vadbo prijavite enkrat ali dvakrat na teden. Pridružite se jim lahko tudi zunanji plezalci. 

ŠUŠTARČKI 1. - 4. RAZRED: PONEDELJEK IN SREDA, 15:00 - 16:00 (skupina je polna)
ŠUŠTARČKI 5. - 9. RAZRED + SŠ: PONEDELJEK IN SREDA, 16:00 - 17:30 (skupina je polna)


SKUPINA PREDŠOLSKI ŠKG
Skupina je na programu enkrat na teden po 60 minut. V to skupino sprejemamo predšolske otroke (stare vsaj 4 leta), ki se prvič spoznavajo s plezanjem na mali steni. Svetujemo, da s prijavo pohitite še pred septembrom.

PREDŠOLSKI ŠKG: VSAK PONEDELJEK, 17:00 - 18:00 (skupina je polna)


SKUPINA VRVNA TEHNIKA
Vadba je namejena mladim plezalcem od 13 do 17 let, ki se želijo naučiti osnov vrvne tehnike in varovanja. Vadba poteka na mali in visoki steni ŠKG. Priporočamo primerno plezalno obutev, za ostalo opremo je poskrbljeno.

VRVNA TEHNIKA: VSAKO SREDO, 18:00 - 20:00.


PRIJAVA NA VADBO:
Za vpis je potrebno izpolniti spletno prijavnico (izberite možnost "Plezalna šola") ali poslati prijavo na plezanje.kokalj@gmail.com. Po e-pošti vas kasneje obvestimo o ostalih obveznostih vpisa. Svetujemo, da s prijavo pohitite, saj je število mest na vadbi omejeno (10-12). Ostale informacije o vpisu (plačilo, cenik...) najdete tukaj


KAKO DO STENE ŠKG? 
Stena se nahaja v kompleksu zavoda sv. Stanislava, Štula 23, 1210 LJ Šentvid. Po parkirišču zavoda se peljete naravnost (za gimnazijo se nahaja telovadnica kot ločen objekt, vhod je po stopnicah). Če je zapornica na parkirišču spuščena, vas prosimo, da uporabite obvoz okoli zavoda, levo od glavnega vhoda.