VPIS V PLEZALNO ŠOLO

KOMU SO VADBE NAMENJENE:
V naši plezalni šoli lahko plezajo predšolski otroci (stari vsaj 4 leta), osnovnošolci in srednješolci. Skupine so razdeljene glede na starost in intenzivnost vadbe.

KJE PLEZAMO?
Vadbe potekajo na treh lokacijah po Ljubljani: na mali steni OŠ Valentina Vodnika, na bolder steni Gimnazije Šiška ter na steni Škofijske klasične gimnazije.

SEZONA:

Z novo sezono pričnemo tretji teden v septembru in končamo prvi teden v juniju. Sezona je razdeljena na tri tromesečja oziroma semestre (trije plačilni obroki). Šola poteka po šolskem koledarju, zato vadbe med počitnicami in prazniki odpadejo. 

PROGRAM VADBE:
Vadba poteka pod strokovnim vodstvom vaditelja/inštruktorja športnega plezanja in je prilagojena starostni skupini in sposobnostim mladih plezalcev. 

VPISI:
Vpisi potekajo elektronsko. Za vpis je potrebno izpolniti obrazec za prijavo na naši spletni strani (izberite možnost "Plezalna šola") ali poslati prijavo po e-pošti na plezanje.kokalj@gmail.com. Po prijavi vas uvrstimo na seznam izbrane vadbe ter vam kasneje po e-pošti pošljemo: pogodbo o udeležbi tečaja in pristopno izjavo za nove člane kluba ter račun za 1. obrok in letno članarino. Če je vaša izbrana skupina že polna, vas uvrstimo na čakalno listo. Priporočamo, da s prijavo pohitite, saj je število mest v skupini omejeno (10-12).

Tudi če ima vaša skupina vadbo na urniku dvakrat na teden, se lahko ob vpisu prijavite le enkrat na teden. Vadbe lahko tudi kombinirate, se hkrati vpišete k različnim skupinam ipd. (po dogovoru). 

PLAČILO:
Ob vpisu je potrebno poravnati vadnino in letno članarino. Vadnina je določena glede na število ur vadbe na teden (povezava: cenik). V šolskem letu jo lahko poravnate v treh obrokih ali v enkratnem znesku. S plačilom enega obroka se obvežete k vadbi za obdobje enega tromesečja oziroma semestra, s celoletnim plačilom pa k vadbi za obdobje celega šolskega leta. Prosimo, da se pri plačilu računov držite dogovorjenega roka (3. člen pogodbe). Račun pošljemo po e-pošti. 

Obročno plačilo: Plačilo I. obroka se izvede septembra oziroma ob vpisu, plačilo II. obroka v začetku decembra in plačilo III. obroka v začetku marca. 

INFORMATIVNI PRVI OBISK:
Na prvo vadbo se je možno prijaviti zgolj informativno ("informativni in brezplačni prvi obisk"). Informativna prijava je možna le na vadbah, kjer so še prosta mesta. 

NADOMEŠČANJE ZAMUJENEGA TERMINA:
Prosimo, da se držite izbranega termina, ki ste ga navedli ob prijavi. Zamujene obiske je možno nadomestiti z obiskom drugega termina le v primeru daljših opravičljivih odsotnosti (po dogovoru glede na zasedenost nadomestne vadbe).

SPREMEMBA PRIJAVE:
Ob pričetku novega semestra je možno prehajati med različnimi programi, se na vadbo prijaviti manjkrat oziroma večkrat na teden ali pa z vadbo prenehati. O vseh spremembah (daljša odsotnost, sprememba termina ipd.) nas pravočasno obvestite po e-pošti na plezanje.kokalj@gmail.com.

OPREMA:
Za mlajše plezalce in začetnike priporočamo običajna športna oblačila in mehke športne copate z gumijastim podplatom, za izkušene plezalce pa ustrezno plezalno obutev (plezalnike). Za ostalo opremo je poskrbljeno.

GDPR:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (t.i. GDRP) se osebni podatki članov društva (ime, naslov, rojstni datum, kontaktni podatki) obdelujejo na podlagi samega članstva v društvu (medsebojno pogodbeno razmerje). Več o GDPR: tukaj.


Za vsa dodatna pojasnila, vprašanja in predloge smo vam na voljo na: 
plezanje.kokalj@gmail.com.

Hvala za zaupanje, želimo vam uspešno plezalno sezono.
Športno-plezalni klub Andreja Kokalja

Facebook