Galerija   

JESEN NA VISOKI STENI ŠKG

 

Jesen na prenovljeni visoki steni ŠKG bo pestra, saj začnemo s termini vodene vadbe, začetnim tečajem za vse, ki si želite pridobiti naziv Pripravnik športnega plezanja, lahko pa se nam pridružite tudi v odprtih terminih samostojnega plezanja, vsak dan od 18:00 do 21:00.

Prosta mesta v terminih vodene vadbe imamo še ob ponedeljkih, torkih in nedeljah. Pleza se enkrat tedensko, od 19:00 do 21:00. Prvi semester, ki traja od začetka oktobra do konca januarja stane 200,00 EUR / osebo. Vodene vadbe so primerne za vse, začetnike ali pa malo bolj izkušene. Plezate v skupini 4 - 8 plezalcev, pod vodstvom inštruktorja.

Z začetnim tečajem začnemo 1. oktobra 2014. Osnov športnega plezanja se bomo učili na visoki steni ŠKG, na Gimnaziji Šiška, ob vikendih pa bomo plezali v naravnih plezališčih. Število mest je omejeno, zato pohitite. 

Vse, ki želite plezati samostojno, pa vabimo, da se nam pridružite v odprtih terminih. Odprto imamo vse dni v tednu, od 18:00 do 21:00. Vsi, ki boste plačali letno članarino, ki znaša 10,00 EUR, boste za en obisk odšteli le 6,00 EUR. Letno članarino lahko poravnate pri vratarju, kjer boste prejeli tudi članske izkaznice.

Povezave:
- spletna prijavnica
- cenik


Info: plezanje.kokalj@gmail.com in Facebook.