VPISI 2020/2021

Pozdravljeni, 

tudi to poletje vas vabimo v našo plezalno šolo za otroke in mladino. Z novo sezono 2020/21 se predvidoma vrnemo 14. septembra 2020. Za prijavo na vadbo je potrebno izpolniti spletno prijavnico na spodnji povezavi: 

Prijava na vadbo PROGRAM VADBE
V naši plezalni šoli lahko plezajo predšolski otroci (stari vsaj 4 leta), osnovnošolci in srednješolci. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja/inštruktorja ŠP in je prilagojena starosti in sposobnostim plezalcev. Število udeležencev na vadbi je omejeno.

NAŠE PLEZALNE STENE
Plezalno šolo izvajamo na treh lokacijah po Ljubljani. Stena na OŠ Valentina Vodnika je primerna za predšolske otroke in osnovnošolce, na steni Gimnazije Šiška se nahaja zahtevnejša bolder stena, kjer plezajo osnovnošolci, srednješolci in naši tekmovalci, na steni ŠKG pa izvajamo vadbe plezanja za otroke, mladino in odrasle plezalce. 

VPIS V PLEZALNO ŠOLO 2020/21
Vpisi potekajo elektronsko. Svoje mesto na izbrani vadbi si zagotovite s pravočasno spletno prijavo. Prijave obravnavamo po vrstnem redu glede na datum vpisa. V primeru poostrenih ukrepov v zvezi s Covid-19, se utegnejo termini in lokacije vadb naknadno spremeniti. O morebitnih spremembah vas bomo obveščali sproti.

PLAČILO
Vadnina je določena glede na število ur izbrane vadbe na teden. Glej cenik >>. Vadnino lahko poravnate v treh obrokih ali v enkratnem znesku ob vpisu. Račun vam pošljemo po e-pošti. Na drugega družinskega člana nudimo 10% popust na vadnino, na tretjega pa 20%. Pri prvem obračunu se poravna še letno članarino v višini 10 €. 

OPREMA
Za mlajše plezalce in začetnike priporočamo običajna športna oblačila in mehke športne copate z gumijastim podplatom. Za izkušene plezalce priporočamo ustrezno plezalno obutev (plezalnike). Za ostalo opremo je poskrbljeno.

Za dodatna pojasnila, vprašanja in predloge smo vam na voljo na 
plezanje.kokalj@gmail.com.

Cenik    Urnik   Skupine


Vljudno vabljeni,
Andrej Kokalj
Športno-plezalni klub Andreja Kokalja

Facebook


Izvajanje naših programov
sofinancira MOL