VPISI 2020/2021

Pozdravljeni, 

Vpisujemo le še na vadbe, kjer imamo prosta mesta. Za obisk vadbe je nujno potrebna predhodna prijava. Do spletne prijavnice dostopate tukaj



PROGRAM VADBE
V naši plezalni šoli lahko plezajo predšolski otroci (stari vsaj 4 leta), osnovnošolci in srednješolci. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja/inštruktorja ŠP in je prilagojena starosti in sposobnostim plezalcev. Število udeležencev na vadbi je omejeno.

NAŠE PLEZALNE STENE
Plezalno šolo izvajamo na treh lokacijah po Ljubljani. Stena na OŠ Valentina Vodnika je primerna za predšolske otroke in osnovnošolce, na steni Gimnazije Šiška se nahaja zahtevnejša bolder stena, kjer plezajo osnovnošolci, srednješolci in naši tekmovalci, na steni ŠKG pa izvajamo vadbe plezanja za otroke, mladino in odrasle plezalce. 

VPIS V PLEZALNO ŠOLO 2020/21
Vpisi potekajo elektronsko. Svoje mesto na izbrani vadbi si zagotovite s pravočasno spletno prijavo. Prijave obravnavamo po vrstnem redu glede na datum vpisa. Če želite svojo prijavo kasneje spremeniti ali preklicati, vas naprošamo, da nas o tem pravočasno obvestite po e-pošti. 

PLAČILO
Vadnina je določena glede na število ur izbrane vadbe na teden, cenik >>. Vadnino lahko poravnate v treh obrokih ali v enkratnem znesku ob vpisu. Račun vam pošljemo po e-pošti. Na drugega družinskega člana nudimo 10% popust na vadnino, na tretjega pa 20%. Pri prvem obračunu se poravna še letno članarino v višini 10 €. 

OPREMA
Za mlajše plezalce in začetnike priporočamo običajna športna oblačila in mehke športne copate z gumijastim podplatom. Za izkušene plezalce priporočamo ustrezno plezalno obutev (plezalnike). Za ostalo opremo je poskrbljeno.

Za dodatna pojasnila, vprašanja in predloge smo vam na voljo na 
plezanje.kokalj@gmail.com.


Cenik    Urnik   Skupine


Vljudno vabljeni,
Andrej Kokalj
Športno-plezalni klub Andreja Kokalja


Izvajanje naših programov
sofinancira MOL