POLETNI PLEZALNI TABOR – DEBELI RTIČ 2009

Poletne počitnice so vse bližje in tako smo se tudi letos odločili, da vas povabimo na poletni plezalni tabor, kjer bomo s plezanjem v naravnih plezališčih na  najboljši način zaključili letošnjo plezalno sezono.

Plezalni tabor bo na Primorskem, nastanjeni bomo v znanem in prijetnem Mladinskem zdravilišču Debeli rtič.

Tabor bo potekal v dveh delih:
  • od sobote, 20.6., do torka, 23.6.2009 za mlajše člane
  • od srede, 24.6., do sobote, 27.6.2009 za starejše člane.
Aktivnosti, ki nam jih ponuja izbrano okolje, je na pretek! Poleg plezanja v naravnih stenah Ospa, Črnega Kala in italijanski Napoleonski cesti, bomo še plavali, skakali v vodo, igrali odbojko na mavki in namizni tenis, zjutraj bomo telovadil in tekli po parku ter se zabavali z družabnimi igrami. 

Nastanjeni bomo v paviljonu, kjer imamo na razpolago skupinsko sobo. Prehrana je organizirana v zdravilišču, in sicer zajtrk, kosilo in večerja (polni penzion).
Prevoz je organiziran (kombi + osebni avto)!

Odhod za mlajše bo v soboto, 20.6. ob 9h, povratek v Ljubljano pa bo v torek, 23.6. okoli 20h pred OŠ Valentina Vodnika.
Odhod za starejše bo v sredo, 24.6. ob 9h, povratek v Ljubljano pa bo v soboto, 27.6. okoli 20h pred OŠ Valentina Vodnika.


Obvezna oprema: krema za sončenje, kopalke, športni copati, športna oblačila, pribor za osebno, higieno, plezalke
Ostala oprema, ki jo priskrbi organizator: plezalne vrvi, varovala, plezalni pasovi (če ga imaš, ga vzemi s sabo!), žoge

Cena tabora je odvisna od števila udeležencev:
- 9 oseb            230 €
- 10 oseb          220 €
- 11 oseb          210 €


NE SPREGLEJTE!!!
Cena vključuje organizacijo, vodenje, cel penzion, prevoz. Zdravstveno in nezgodno zavarovanje je obvezno (poskrbijo udeleženci sami!).  Min število oseb je 9, max število pa 11,  prijave pa sprejemamo osebno na treningu ali na gsm: 041-838-677 (Mare) do zasedbe mest, kjer upoštevamo vrstni red prijav. Prijaviti se je potrebno najkasneje do petka, 29.5.!!! Ob prijavi je potrebno predložiti dokazilo o zavarovanju oz. pisno izjavo staršev in plačati akontacijo 100 €, s katero potrdite udeležbo na taboru.
Odjava je mogoča najkasneje do sobote, 7.6. 2009 !!! Po tem datumu odjava ni mogoča (akontacije se po tem datumu ne vrača, razen v izjemnih primerih, npr. poškodba, bolezen ... ob predložitvi zdravniškega potrdila!)