BREZPLAČNI TEČAJ

OPIS TEČAJA:
Brezplačni začetni tečaj je namenjen odraslim začetnikom-rekreativcem v starosti od 18 do 65 let, ki se želijo naučiti osnov športnega plezanja. Tekom tečaja bodo spoznali osnove tehnike plezanja in varovanja za varno plezanje v naravi in na umetnih stenah. Tečaj je brezplačen.

IZVEDBA TEČAJA - spomladanski termin:
Začetek tečaja je v sredo, 3. aprila 2019, ob 18:00 na plezalni steni ŠKG (telovadnica Škofijske klasične gimnazije, Štula 23, 1210 LJ Šentvid). Tečaj bo potekal po tri ure od 18:00 do 21:00 na isti lokaciji in obsega 10 srečanj (skupaj 30 ur).

PRIJAVA:
Obvezna je predhodna prijava. Prijavo pošljete na plezanje.kokalj@gmail.com ali oddajte spletno prijavnico (izberite možnost "Začetni tečaj"). Maksimalno število udeležencev tečaja je 10. Prijave zbiramo do zasedbe mest.
Sporočamo, da so vsa mesta že zasedena.

OPREMA:
Priporočljivo je, da udeleženci uporabljajo svoje plezalne copate in plezalni pas. Za ostalo opremo je poskrbljeno. Izposoja opreme za obdobje tečaja znaša 10 € za plezalne copate in 10 € za pas (naprošamo, da izposojo predhodno najavite).


KAKO DO STENE ŠKG?
Stena se nahaja v kompleksu zavoda sv. Stanislava, Štula 23, 1210 LJ Šentvid. Po parkirišču zavoda se peljete naravnost (za gimnazijo se nahaja telovadnica kot ločen objekt, vhod je po stopnicah). Če je zapornica na parkirišču spuščena, vas prosimo, da uporabite obvoz okoli zavoda, levo od glavnega vhoda. 

Izvajanje programa sofinancira: