PLEZALNI TABOR V BUZETU – osrčju Istre

Jesenski čas pomeni obdobje najboljših plezalnih razmer v naravi, tako da je sezona plezanja v skali ravno sedaj na vrhuncu. 

Plezališča Istre, ki so v poletnem času prevroča, ravno sedaj nudijo optimalne klimatske pogoje za pravo plezalsko avanturo v naravi. 

Tabor bo potekal od srede, 28.10., do nedelje, 1.11. 2009. 

Obiskali bomo plezališča: Raspadalica, Kompanj, Čepić, Ponte Porton

Zgornja meja udeležencev tabora v Istri je 10 (min vsaj 6)!

Tabor je primeren za srednješolce, študente in vse polnoletne osebe, ki si želite plezanja v naravnih stenah pod strokovnim nadzorom ter si želite izpopolniti tehniko plezanja v skali.

Nastanjeni bomo v apartmajih Beli Mate v Buzetu. Kuhamo si sami! Za hrano se bomo dogovorili pred odhodom in jo tudi skupaj kupili. 

Prevoz je organiziran! Odhod je v sredo ob 9.00 izpred OŠ Valentina Vodnika, povratek v Ljubljano pa bo v nedeljo okoli 17.00 prav tako pred OŠ Valentina Vodnika.

S seboj vzemite kopalke (v Buzetu je bazen!),, žogo (nogomet, košarka), družabne igre (karte, …). 

Obvezna oprema: športni copati, športna oblačila, pribor za osebno higieno, plezalke, zaščito proti mrčesu in soncu, zdravila, če jih potrebujete. 

Ostala oprema, ki jo priskrbi organizator: plezalne vrvi, varovala, plezalni pasovi (če ga imaš, ga vzami s sabo!), čelade. 

Cena tabora je 200 eur. V ceno je všteta organizacija, vodenje, prevoz, izposoja opreme.

Vsak udeleženec mora imeti urejeno dodatno in nezgodno zdravstveno zavarovanje ter CORIS za tujino.

Prijave sprejemamo osebno na treningu ali na gsm: 041-838-677 (Mare) do zasedbe mest, kjer upoštevamo vrstni red prijav.

Akontacija je 100 eur. Poravna se jo na OŠ Valentina Vodnika med 18.00-20.00  
najkasneje do petka, 16.10. 2009. Odjava je mogoča najkasneje do torka, 20.10. 2009. Po tem datumu odjava ni mogoča (akontacije se po tem datumu ne vrača!).