KJE PLEZAMO?

 V našem klubu izvajamo vadbe plezanja na treh lokacijah po Ljubljani.

Mala stena na OŠ Valentina Vodnika je primerna za najmlajše plezalce, osnovnošolce in začetnike. Vadbe so razdeljene po starostnih skupinah. OŠ Valentina Vodnika se nahaja nasproti tržnice Koseze na Vodnikovi cesti 162. V šolo vstopate skozi glavni šolski vhod. Mala telovadnica se nahaja v kletnih prostorih šole. OŠ VALENTINA VODNIKA, VODNIKOVA 162.

Bolder stena na Gimnaziji Šiška je zahtevnejša stena na kateri že vrsto let trenirajo naši tekmovalci. Vadbe so primerne za osnovnošolce (stare vsaj 10 let), srednješolce in starejše rekreativce. Bolder stena Gimnazije Šiška se nahaja na Aljaževi 32. Po parkirišču gimnazije pojdite naravnost. Do stene vstopate skozi stranski vhod. GIMNAZIJA ŠIŠKA, ALJAŽEVA 32, LJ.

Na Škofijski klasični gimnaziji se nahajata nizka in visoka plezalna stena. Na steni ŠKG potekajo vadbe plezanja za predšolske otroke, osnovnošolce, mladino in odrasle plezalce. Plezalna stena ŠKG se nahaja v športni dvorani, za gimnazijo. Po parkirišču zavoda se peljete naravnost. Do stene vstopate skozi ločen vhod po stopnicah. ŠKG, ŠTULA 23, LJ-ŠENTVID.