Galerija   

VPIS V PLEZALNO ŠOLO 2016/2017

Pozdravljeni,

s plezalno šolo na vseh lokacijah pričnemo v ponedeljek, 19. septembra 2016. Svoje mesto v skupini si lahko zagotovite s spletno prijavo, ki jo izpolnite na naši spletni strani (tukaj). Pri izpolnjevanju prijavnice ne pozabite zapisati v katero skupino se vpisujete in ali se k vadbi prijavljate enkrat ali dvakrat na teden.

Vsem, ki boste spletno prijavnico izpolnili pravočasno, bomo pred pričetkom šole po elektronski pošti poslali račun za 1. trimesečni obrok plezalne šole. Pravočasno poravnan račun bo služil kot zagotovilo za mesto v izbrani skupini. Svetujemo, da s prijavami pohitite, saj je število mest v skupinah omejeno.

Vse, ki se v našo plezalno šolo vpisujete prvič ali imate dodatna vprašanja, vabimo, da se oglasite na informativnih vpisih, ki bodo potekali v ponedeljek in torek, 12. in 13. septembra 2016 med 17:00 in 19:00 na OŠ Valentina Vodnika na Vodnikovi 162 v Ljubljani.

Tudi v letošnji plezalni šoli nudimo programe plezanja za predšolske otroke, osnovnošolce in srednješolce na treh različnih lokacijah po Ljubljani: na OŠ Valentina Vodnika, na Gimnaziji Šiška in steni ŠKG v Šentvidu. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte na plezanje.kokalj@gmail.com, sledite nam lahko tudi na našem Facebook profilu


Lep pozdrav,
Športno-plezalni klub Andreja Kokalja