SPOŠTOVANI STARŠI, DRAGI MLADI PLEZALCI!

Zahvaljujemo se vam za obisk naše plezalne šole in vas prosimo, da do petka, 9. marca 2012, poravnate članarino za tretji del plezalne šole.

Vabimo vas še v naslednje programe:

DAN ODPRTIH VRAT in DRUŽABNO TEKMOVANJE ZA NAŠE ČLANE

ki bo v soboto,5. maja 2012 od 10h do 13h na Škofijski klasični gimnaziji v Šentvidu. Vse podrobnosti bomo objavili na naši spletni strani. Vabimo vse, tudi najmlajše, ki bi radi plezali na 11m visoki  plezalni steni. Prav tako vabimo starše, da se preizkusite. Obljubimo, da bo zanimivo in ne pretežko. Za varovanje bomo poskrbeli inštruktorji ŠPK Andreja Kokalja. Obisk je brezplačen!

ZAČETNI TEČAJ ŠPORTNEGA PLEZANJA – POMLAD 2012

Začetek tečaja za naziv pripravnik športnega plezanja: sreda, 7. marec 2012 ob 18.00 v mali telovadnici Škofijske klasične gimnazije. Min. starost 16 let.

NADAJEVALNI  TEČAJ ŠPORTNEGA PLEZANJA – POMLAD 2012

Začetek tečaja za naziv pripravnik športnega plezanja: sreda, 11. april 2012 ob 18.00 v mali telovadnici Škofijske klasične gimnazije. Min. starost 16 let.


Pripravljamo še:

Vpisujemo  programe plezalne šole, ki še niso zasedeni, vabimo vas v pripravnico za tekmovalno plezanje-MLADI UPI., na prvomajski plezalni tabor za otroke, tradicionalni piknik (predvidoma v soboto, 9. junija 2012),poletni tabor in prevozni tečaj plezanja … 

Lep pozdrav
Andrej Kokalj