PLEZALNO DOPOLDNE NA STENI ŠKG, 8. DECEMBER

Naše mlade plezalce (od 1. razreda OŠ naprej) tokrat vabimo na plezalno dopoldne na visoko steno Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu. Namen dogodka je, da vsem članom kluba, ki sicer obiskujejo vadbe na drugih lokacijah, omogočimo možnost plezanja še na visoki plezalni steni ŠKG. Plezanje bo potekalo v soboto, 8. decembra 2018 med 10:00 in 13:00 v telovadnici ŠKG. Prosimo, da se oglasite najkasneje do 12. ure. Za varovanje bodo poskrbeli naši inštruktorji.

Če se boste plezanja udeležili, vas prosimo, da najavite svoj prihod po e-pošti.

Vabljeni!


KAKO DO STENE ŠKG? 
Stena se nahaja v kompleksu zavoda sv. Stanislava, Štula 23, 1210 LJ Šentvid. Po parkirišču zavoda se peljete naravnost (za gimnazijo se nahaja telovadnica kot ločen objekt, vhod je po stopnicah). Če je zapornica na parkirišču spuščena, vas prosimo, da uporabite obvoz okoli zavoda, levo od glavnega vhoda. 



Na ŠKG se nahaja visoka plezalna stena, kjer je postavljenih okoli 40 smeri različnih težavnosti. V sosednji telovadnici se nahaja tudi nizka bolder stena. Stena ŠKG je namenjena samostojnemu plezanju, vodenim vadbam za odrasle, vadbam plezanja za otroke in mladino, začetnim tečajem ter vadbam za zaprte skupine po dogovoru. 


Info: plezanje.kokalj@gmail.com, 041569530 (Andrej).

Facebook