Galerija   

PLEZALNA ŠOLA 2016/2017

Pozdravljeni! 

Z novo sezono plezalne šole bomo na vseh lokacijah pričeli septembra. Datum pričetka treningov in termine uradnih vpisov, ki bodo potekali v avli OŠ Valentina Vodnika v Kosezah bomo sporočili naknadno. 

* Vsem, ki se zanimate za termine plezanja na OŠ Valentina Vodnika, sporočamo, da urnik za sezono 2016/2017 še ni znan in ga bomo objavili po dogovoru s šolo (predvidoma konec meseca avgusta).

Število mest v posamezni plezalni skupini je omejeno (na 12 plezalcev), zato priporočamo, da oddate svojo prijavo kar preko spleta. Vsem, ki boste oddali spletno prijavnico pravočasno bomo po elektronski pošti v začetku meseca septembra poslali račun za I. obrok plezalne šole. Poravnano plačilo računa bo služilo kot zagotovilo za mesto v izbrani skupini. Naprošamo, da spletno prijavo oddate le resni kandidati.


Tudi v letošnji sezoni bodo lahko naši mladi plezalci plezali na treh različnih lokacijah po Ljubljani: Na steni OŠ Valentina Vodnika v Kosezah nudimo vadbe plezanja za naše najmlajše, predšolske otroke (4/5 let) in osnovnošolce; na bolder steni Gimnazije Šiška nudimo termine plezanja za osnovnošolce, srednješolce in naše mlade upe; na mali steni ŠKG plezajo učenci OŠ Alojzija Šuštarja (pridružijo se jim lahko tudi zunanji plezalci), v sredini mešani skupini vrvne tehnike na ŠKG pa plezajo plezalci stari med 12 in 18 let (plezanje poteka na mali in visoki steni).

Sezona naše plezalne šole je razdeljena na tri dele (plačilne obroke). Vadbam se je mogoče ob vpisu priključiti enkrat ali dvakrat tedensko. Ob začetku novega obroka je mogoče prehajati med različnimi skupinami ali pa se vadbam priključiti večkrat na teden.


Za ostale informacije nam lahko pišite na plezanje.kokalj@gmail.com.

Novičke kluba lahko prebirate tudi na našem Facebooku.

Lep pozdrav,
ekipa ŠPKAK