Izleti v poletju 2010

  • Vikend izlet v Paklenico od 18. do 20. junija

Vikend izlet v legendarno plezališče na Hrvaškem. Izlet je primeren za plezalce, ki že imate nekaj plezalnih izkušenj. Spanje bo organizirano v enem od kampov.
Cena izleta je 75 €. Obvezna je predhodna prijava (največ 8 oseb).

  • Prevozni tečaj od 2. do 6. avgusta 2010

Vabimo vas na petdnevni prevozni tečaj športnega plezanja po slovenskih plezališčih v okolici Ljubljane na Turnc, Iški Vintgar, Preddvor, Vipavsko belo, Bohinj itd. Odhod je vsak dan s parkirišča na Grudi na koncu Tržaške ob 9h, prihod pa v popoldanskih urah na isto mesto.
Cena tečaja je 150 € in vključuje organizacijo izleta, vodenje in prevoz. Ostale stroške (hrana, zavarovanje …) krije vsak udeleženec sam. Obvezna je predhodna prijava po telefonu.
Maksimalno število udeležencev je 7. Akontacijo 50 €  je potrebno vplačati najkasneje en teden pred začetkom tečaja oz. do zasedbe mest. V primeru odpovedi mora udeleženec to sporočiti takoj, ko za to nastane razlog. Če udeleženec ne odpove sodelovanja tri dni pred začetkom tečaja, se
akontacije ne vrača.

  • Enodnevni ali poldnevni izleti v plezališča

V poletnih vikendih vas vabimo na enodnevne plezalne izlete po slovenskih plezališčih. Odhod je ob 9ih s parkirišča na Grudi na koncu Tržaške, prihod pa v popoldanskih urah na istem mestu. Cena enodnevnega izleta je 35 €, cena poldnevnega pa 30 €.

  • Petdnevni izlet v Furlanijo od 9. do 13. avgusta 2010

Izlet v okolico Tolmezza ponuja plezanje v manj znanih, pa zato nič manj zanimivih plezališčih Furlanije.
Spanje bo organizirano v enem od kampov v okolici Tolmezza in Čedada.
Cena izleta je 250 €. Maksimalno število udeležencev je 4.

Pri vseh dvo- ali večdnevnih izletih cena vključuje organizacijo izleta in vodenje. Ostale stroške (za hrano, nočitve, zavarovanje, prevoz …) krije vsak udeleženec sam. Obvezna je predhodna prijava po telefonu. Potrebujete opremo za kampiranje, osebno plezalno opremo, primerno obleko (vetrovka, kapa, rokavice, perilo, brisača…) in spalno vrečo. Ne pozabite na potni list ali osebno izkaznico!

  • Poletni plezalni tabor od 25.6. do 28.6.2010
 
Takoj po zaključku šole vas vabimo na poletni plezalni tabor, kjer bomo s plezanjem v naravnih plezališčih in s kopanjem na najboljši način zaključili letošnjo plezalno sezono. Plezalni tabor bo v Mladinskem zdravilišču Debeli rtič. Plezali bomo v Ospu, Črnem Kalu in okolici Trsta. Vodja tabora je Marko Zadravec.