Galerija   

INFORMATIVNI VPISI, 12. IN 12. SEPTEMBER

Pozdravljeni,

v letošnji sezoni lahko prvič vse obveznosti vpisa v našo plezalno šolo izvedete elektronsko. Po oddani spletni prijavnici na naši spletni strani in potrditvi termina preko e-pošte vam bomo v kratkem poslali račun za 1. obrok plezalne šole (skupaj s pogodbo in pristopno izjavo).

Vse nove člane kluba in tiste, ki bi to radi postali, pa še enkrat vabimo na vpise v plezalno šolo, na katerih se bomo individualno pogovorili o vaših željah in skupaj za vas poiskali najbolj primeren termin plezalne skupine. Vpisi 2016/2017 bodo potekali v avli OŠ Valentina Vodnika v ponedeljek in torek, 12. in 13. septembra 2016. Oglasite se lahko med 17:00 in 19:00. Na vpisih bodo prisotni tudi naši inštruktorji, možen bo tudi ogled male plezalne stene.

OŠ Valentina Vodnika se nahaja na Vodnikovi 162 v Ljubljani (nasproti tržnice). 



Z vadbami na vseh lokacijah pričnemo s ponedeljkom, 19. septembra 2016. V kolikor se želite na prvo vadbo prijaviti zgolj informativno (brezplačno) je seveda tudi to mogoče ob predhodni najavi preko e-pošte. Vseeno priporočamo, da z vašo prijavo pohitite, saj je število mest v posamezni skupini omejeno (prednost v skupini imajo tisti člani, ki pred pričetkom sezone opravijo vse obveznosti vpisa). 

Vse termine plezalne šole si lahko ogledate tudi tukaj. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi preko e-pošte: plezanje.kokalj@gmail.com, sledite nam lahko tudi na našem Facebook profilu. Se vidimo, lep pozdrav!